Με παρουσία του Γιάννη Ταμουρίδη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου
Με την ατομική χρονομέτρηση ανοίγει στο Ναύπλιο, η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος δρόμου ανδρών, νέων ανδρών και γυναικών.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, κ. Κωστούρος, στην έναρξη της ομιλίας του στη σημερινή συνέντευξη τύπου, ευχαρίστησε την ΕΟΠ για την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και τοποθέτησε τη συγκεκριμένη διοργάνωση στον σχεδιασμό του Δήμου όσον αφορά τον αθλητικό τουρισμό. Χαρακτηριστικά, ανέφερε ότι για την προβολή του ιστορικού Ναυπλίου έχουν γίνει οι αναγκαίες κινήσεις ώστε η πόλη να είναι φιλικός αθλητικός προορισμός. Θεώρησε ότι, με την βοήθεια και την συμβολή όλων θα επιτευχθεί το ποθητό αποτέλεσμα, δηλαδή η άριστη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Ευχαρίστησε, επίσης, την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας – για την ανταπόκριση της ώστε να εξασφαλιστούν οι συνθήκες ασφάλειας των αθλητών -, το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, το Νοσοκομείο Αργολίδας και το ΕΚΑΒ.
Τέλος, ευχαρίστησε τους ανθρώπους των Μ.Μ.Ε. για την βοήθεια τους στην προώθηση των αθλητισμού της περιοχής.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον επαρχιακό δρόμο Ναυπλίου – Αρχαίου Χώρου Μυκηνών (διαδρομή κόμβος Αγίας Ελεούσας – κόμβος Αγίας Τριάδος – κόμβος Αγίας Ελεούσας).
Οι άνδρες και οι νέοι άνδρες θα κάνουν δύο στροφές: 37 χλμ
Οι γυναίκες θα κάνουν μία στροφή: 20 χλμ.
Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις.
mbike.gr ο κόσμος του ποδηλάτου