Home | Αρχική | H Louis Vuitton θα αγοράσει την Pinarello

H Louis Vuitton θα αγοράσει την Pinarello

Έρχεται Dogma F8 με μονόγραμμα;

Η κορυφαία ιταλική εταιρεία Pinarello επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωση τις φήμες που διέρρευσαν τις τελευταίες μέρες για την ενδεχόμενη εξαγορά της από τον όμιλο LVHM.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η οικογένεια της Pinarello δε σκοπεύει να αποχωρήσει από την εταιρεία, με τον Fausto Pinarello, τον τωρινό πρόεδρο, να διατηρεί τη θέση του CEO.

Ο όμιλος LVMH Moet Hennessy – Louis Vuitton, με έδρα του το Παρίσι, κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των προϊόντων πολυτελείας. Έχοντας στην κατοχή του μερικά από τα κορυφαία brands του χώρου της μόδας, των καλλυντικών, της οινοποιίας, των κοσμημάτων και της ωρολογοποιίας (Louis Vuitton, Dior, Celine, Kenzo, Moet & Chandon, Dom Perignon, Bulgari, Hublot, Tag Heuer είναι μερικά από αυτά) θέλησε να κάνει άνοιγμα στο χώρο των σπορ, με την Pinarello να ήταν ένας απο τους πρωταρχικούς στόχους.

cf-large_transh8ogyaaasnjzuiuddq1p_-tbuy8yvqtgyizdhrxwq-s
Η πλούσια ιστορία και το πρεστίζ του ονόματος Pinarello (12 νίκες στο TDF), μαζί με την ανανέωση του συμβολαίου της ιταλικής εταιρείας με την ομάδα της Team SKY για τέσσερα ακόμα χρόνια, οδήγησαν τους ανθρώπους του γκρουπ LVHM σε αυτήν την επιλογή, η οποία διαθέτει όλα τα εχέγγυα να είναι επιτυχημένη.
Λέτε τώρα που η Rapha αποχώρισε από την Team Sky να δούμε τον Froomy του χρόνου στο Tour με κορμάκι Dior…;

Δείτε επίσης

Megalopolis Gravel Classic 2026: Ήταν όλοι νικητές

Το δεύτερο Megalopolis Gravel Classic ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 26 Απριλίου με καθολική επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.

Η νέα έκθεση του Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών για το ποδήλατο

Με αφορμή την έκθεση ETSC PIN Flash 50, 21 Απριλίου 2026 Ποδηλάτες στην Ευρώπη: Περισσότερα ...

Όλα έτοιμα για το Megalopolis Gravel Classic 2026

Πρόγραμμα δράσεων στη Μεγαλόπολη Me αφορμή το Megalopolis Gravel Classic 2026, η καρδιά της Μεγαλόπολης ...

Αφήστε μια απάντηση

Pin It on Pinterest