Home | Αρχική | 8o Athens Bike Festival από το MBike
8ο Athens Bike Festival

8o Athens Bike Festival από το MBike

Η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου στην Αθήνα!

Το 8ο Athens Bike Festival ανοίγει τις πύλες του στις 22 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων και υπόσχεται τρεις μέρες γεμάτες ποδήλατο.

Το 8ο Athens Bike Festival διοργανώνεται και πάλι στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων και αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδηλάτου στην Ελλάδα.

Χωρίζεται σε 3 βασικές ενότητες που περιλαμβάνουν: Έκθεση ποδηλάτων, Δοκιμές ποδηλάτων και Δράσεις για το ποδήλατο.

 

 

Έκθεση Ποδηλάτων

Στους μουσειακούς χώρους της Τεχνόπολης, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν τα νέα μοντέλα και τις τάσεις στην αγορά του ποδηλάτου. Να μιλήσουν με τους εκπροσώπους της αγοράς αλλά και να αναζητήσουν πληροφορίες και προσφορές για τα μοντέλα που τους ενδιαφέρουν.

Στις 3 ημέρες της λειτουργίας του Athens Bike Festival, μπορεί κάποιος να δει ποδήλατα απ’ όλες τις κατηγορίες – City, Road, MTB, E-Bikes – καθώς επίσης και αξεσουάρ, περιφερειακά, ρουχισμό και υπηρεσίες που αφορούν στο χώρο του ποδηλάτου.

Δεν είναι λίγες οι εταιρείες που θα παρουσιάσουν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα μοντέλα της επόμενης χρονιάς, μοντέλα που θα δούμε στα καταστήματα από τους πρώτους μήνες του 2018.

 

Δοκιμές Ποδηλάτων

Σε δύο ειδικά διαμορφωμένες πίστες, όσοι επισκεφτούν το 8ο Athens Bike Festival θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση από όλες τις κατηγορίες – ΜΤΒ, City, Trekking ή Road – να νιώσουν την εμπειρία ενός ποδηλάτου με ηλεκτρική υποβοήθηση και να εντοπίσουν μέσα από την εμπειρία τις διαφορές ανάμεσα σε μοντέλα.

Μια δεύτερη πίστα, θα απευθύνεται σε ποδήλατα συμβατικά – δρόμου, βουνού ή πόλης – όπου οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να τα δοκιμάσουν απολαμβάνοντας τη χαρά του ποδηλάτου!

 

Δράσεις για το ποδήλατο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα είναι πολλές οι εκδηλώσεις για το ποδήλατο που πραγματοποιούνται στo 8o Athens Bike Festival.

Παιχνίδι Βραδυπορείας από το Avra Active Cap με δώρο ένα ποδήλατο!

Καταρχάς έχουμε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον Workshop διατροφής, από τρεις από τους πλέον διακεκριμένους διατροφολόγους στην Ελλάδα, τους Ειρήνη Μπαμπαρούτση, Κώστα Μπάρδη και Χαρά Σκουλαρίκη. Το Workshop χωρίζεται σε θεωρητικό και πρακτικό μέρος, ενώ στο τέλος οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 

Παράλληλα, υλοποιείται το Cyclovet, το πρώτο σεμινάριο «εκπαίδευσης εκπαιδευτών ποδηλάτου» στην Ελλάδα! Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πιστοποίησης εκπαιδευτών ποδηλάτου που πραγματοποιείται από εγκεκριμένους ομιλητές από την Ευρώπη και στόχο έχει να αναδείξει την εκπαίδευση ποδηλάτου στην Ελλάδα.

Καθημερινά θα γίνονται παρουσιάσεις νέων μοντέλων και ανοιχτή συζήτηση για τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά τους.

Τα παιδιά, έχουν και φέτος την τιμητική τους στο 8ο Athens Bike Festival, με ειδικό χώρο εκμάθησης ποδηλάτου αλλά και χώρο παιχνιδιού!

 

 

BMX Flatland Show

Ο Γιώργος Κίκος, ο κορυφαίος έλληνας αναβάτης του Flatland BMX θα βρεθεί και τις τρεις μέρες του Athens Bike Festival για ένα αξέχαστο show με BMX.

Νέα κόλπα, χορευτικές φιγούρες και πολύ κέφι, από τον μοναδικό Γιώργο Κίκο!

 

Party στο ΚΠΙΣΝ

Την Παρασκευή το απόγευμα, στις 20:30, ξεκινάμε με τα ποδήλατά μας για ένα πάρτι στο ΚΠΙΣΝ! Η αναχώρηση γίνεται από την Τεχνόπολη, ακολουθούμε τον ποδηλατόδρομο της Αθήνας και τέλος καταλήγουμε στο «ξέφωτο» του ΚΠΙΣΝ όπου θα υπάρχει DJset.

 

8o Athens Bike Festival

 

Skirt Ride στην Αθήνα

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου,  στις 18:00 το απόγευμα, κοπέλες με ποδήλατα και φορέματα ξεκινούν για μια βόλτα με ποδήλατα στο κέντρο της Αθήνας! Το ποδήλατο είναι στιλ, είναι τρόπος ζωής και δεν απαιτεί ιδιαίτερο εξοπλισμό ή άλλη προετοιμασία για να το απολαύσεις! Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σωστά ρυθμισμένο ποδήλατο και καλή διάθεση!

 

Κάνε το ποδήλατό σου να λάμψει!

Η Karcher θα βρίσκεται φέτος στο 8o Athens Bike Festival, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να καθαρίσουν το ποδήλατό τους με τα μοναδικά πλυστικά της μηχανήματα. Όσο… βρόμικο και αν είναι λοιπόν, φέρτε το μαζί σας και θα το πάρετε σαν καινούργιο!

 

Bike Parking από τη Cityzen

Όπως κάθε χρόνο,  το Athens Bike Festival, προσφέρει ασφαλή χώρο στάθμευσης ποδηλάτων σε όλους τους επισκέπτες. Φέτος το χώρο του Bike Parking υποστηρίζει η Cityzen, η νούμερο ένα αλυσίδα parking στην Αθήνα, η οποία έχει να μοιραστεί μαζί μας και μια πρόταση που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την αστική μετακίνηση!

 

Και οι εκδηλώσεις δεν σταματούν εδώ…

Μια εντυπωσιακή έκθεση Bike Art,  προπονήσεις με τους Ble, παιχνίδι με πατίνια από την Scooterize και πολλά ακόμη που μπορείτε να δείτε εδώ, είναι οι εκδηλώσεις που πλαισιώνουν και φέτος το 8ο Athens Bike Festival.

H διοργάνωση είναι φυσικά του MBike.

 

Η επίσημη αφίσα του 8oυ Athens Bike Festival

Δείτε επίσης

Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου Αντοχής

Διασυλλογικός αγώνας δρόμου αντοχής Γύρος Λάρισας Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός σύλλογος Λάρισας διοργανώνει, σε συνεργασία με ...

Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου Ατομικής Χρονομέτρησης

Αγώνας Δρόμου Ατομικής Χρονομέτρησης στη Λάρισα Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας, www.podilatikos.gr, διοργανώνει σε συνεργασία ...

Scott Voltage eRide Trail Bike

Scott Voltage eRIDE: σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα…

Το μέλλον των ηλεκτρικών Trail Bike όπως παρουσιάζεται μέσα από το ολόφρεσκό Scott Voltage eRide ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest