Home | ΝΕΑ | ΕΛΛΑΔΑ | 27η Ανάβαση Ανατολής-NP Ασφαλιστική

27η Ανάβαση Ανατολής-NP Ασφαλιστική

27η Ανάβαση Ανατολής θα διεξαχθεί στις 20 Οκτωβρίου 2019

27η Ανάβαση Ανατολής είναι ένας αγώνας δρόμου 31 χιλιομέτρων που θα διεξαχθεί με αφετηρία την Αγιά και τερματισμό το χωριό Ανατολή Αγιάς. Παράλληλα θα διεξαχθούν και αγώνες criterium για την κατηγορία Mini.

Διαδρομές

Οι διαδρομές του αγώνα 27η Ανάβαση Ανατολής είναι: Criterium (κατηγ.MINI) Απόσταση στροφής 500μ. Εκκίνηση και τερματισμός κοντά

στην Κεντρική Πλατεία Αγιάς.

Ανάβαση Παμπαίδων, Πανκορασίδων: 5χλμ. Εκκίνηση Κεντρική Πλατεία Αγιάς.

Τερματισμός στο δρόμο για Μεγαλόβρυσο

Ανάβαση Λοιπές κατηγορίες: 31χλμ. προεκκίνηση Κεντρική πλατεία Αγιάς προς

Γερακάρι ->Δήμητρα (τέλος προεκκίνησης) -> Τερματισμός στο χωριό Ανατολή.

Πρόγραμμα

Ημερομηνία: Κυριακή 20/10/2019

• 10.00 Μίνι Μικρά, 4χλμ. (8 στροφές)

• 10.30 Μίνι Μεγάλα, 8χλμ. (16 στροφές)

• 11.20 Παμπαίδες, Πανγκορασίδες

• 12.00 Ανδρες και Μάστερς

• 12.05 Παίδες και ΟΡΕΝ

Δικαίωμα συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που ανήκουν στα σωματεία – μέλη της

ΕΟΠ, με απεριόριστο αριθμό αθλητών ανά σωματείο.

Στην κατηγορία ΟΠΕΝ δεν επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών με ενεργό δελτίο για το 2019, σε κάποια από τις επίσημες αγωνιστικές κατηγορίες που αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη.

Oι ΟΡΕΝ αθλητές συμπληρώνουν Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν105 σύμφωνα με το υπόδειγμα (στο κουμπί δηλώσεις συμμετοχής) και υποχρεούνται να την καταθέσουν υπογεγραμμένη στη Γραμματεία του αγώνα. Σε αυτήν δηλώνουν ότι συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη, βεβαιώνουν για τη σωματική και ψυχολογική υγεία – ικανότητα καθώς και για λοιπά θέματα/ όρους της διοργάνωσης. Οι

αγωνιζόμενοι συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στη μετακίνησή τους μέσα σε κεντρικούς κ περιφερειακούς δρόμους και είναι απόλυτα υπεύθυνοι για την σωματική τους ακεραιότητα.

Οι συμμετέχοντες είναι απόλυτα υπεύθυνοι για την φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων-εξοπλισμού κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή και να καταθέσουν χρήματα εγκαίρων στις ημερομηνίες που αναφέρονται.

Κανονισμοί
Στον αγώνα ισχύουν οι κανονισμοί της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, όλοι οι συμμετέχοντες είναι ενήμεροι και υποχρεωμένοι να τους τηρήσουν. Είναι υποχρεωτική η χρήση του κατάλληλου ποδηλατικού κράνους που να τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές. Στους αγώνες αναβάσεων δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων από άλλα οχήματα πλην της διοργάνωσης καθώς και η συνοδεία αγωνιζομένων, με κίνδυνο αποκλεισμού αυτών. Παροχή Τεχνικής Βοήθειας: Σε σταθερό σημείο, καθ υπόδειξη του διοργανωτή. Θα υπάρχει και όχιημα neutral service, ευθύνης του διοργανωτή.

Στον αγώνα Criterium της κατηγορίας ΜΙΝΙ, ποδηλάτης ή γκρουπ ποδηλατών των είκοσι (20) ή λιγότερων αθλητών, που έμειναν πίσω και πιάστηκαν ή πρόκειται να πιαστούν από τους ποδηλάτες που προηγούνται θα βγαίνουν εκτός αγώνα με υπόδειξη της Αγωνοδίκου επιτροπής. Εάν πρόκειται για γκρουπ περισσοτέρων των 20 ποδηλατών, ο Αλυτάρχης και η αγωνόδικος επιτροπή θα αποφασίσουν εάν αυτοί οι ποδηλάτες μπορούν να συνεχίζουν ή να αποκλείονται. (κανονισμοί ΕΟΠ 2.7.021)

Παροχή τεχνικής βοήθειας

Θα παρέχεται από σταθερό σημείο, στην περιοχή εκκίνησης/τερματισμού. Σε περίπτωση αναγνωρισμένου ατυχήματος, όπως αυτό ορίζεται από τις διατάξεις που αφορούν τους αγώνες πίστας (άρθρο 3.2.021), ο ποδηλάτης έχει δικαίωμα ουδετεροποίησης για δύο (2) γύρους. Μετά την

ουδετεροποίηση, ο ποδηλάτης θα ξαναμπεί στην θέση που ήταν πριν το ατύχημα.

Προσοχή: Δεν θα ισχύσει ο κανονισμός ουδετεροποίησης στους τελευταίους τρεις

(3) γύρους κάθε εκκίνησης.

Έπαθλα

Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα,

στους 2ο-3ο μετάλλιο και δίπλωμα, και στους 4ο – 5ο – 6ο δίπλωμα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικό δίπλωμα.

Χρηματικά έπαθλα masters

1ος 50 ευρώ 5ος 15 ευρώ 9ος 10 ευρώ

2ος 40 ευρώ 6ος 15 ευρώ 10ος 10 ευρώ

3ος 25 ευρώ 7ος 10 ευρώ

4ος 15 ευρώ 8ος 10 ευρώ

Παροχή πρώτων βοηθειών
Ιατρός θα βρίσκεται στο χώρο του αγώνα.

Αποχή Συμμετοχής – όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων
Οι αθλητές με τη συμμετοχή τους συναινούν και έχουν γνώση ότι τα στοιχεία τους δηλαδή το ονοματεπώνυμο η ηλικιακή κατηγορία και η ομάδα στην οποία ανήκουν, μπορούν και εμφανίζονται στην ιστοσελίδα: www.cyclinghellas.gr . Η Cyclinghellas δεσμεύεται ότι προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξασφάλιση ταυτοπροσωπίας, τη σωστή ενημέρωση των επισκεπτών του ιστότοπου και την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία. Άλλα στοιχεία όπως όνομα πατρός, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνα, και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, δηλώνονται εθελοντικά και παραμένουν αποκλειστικά για εμπιστευτική χρήση της Cyclinghellas, δε δημοσιοποιούνται για οποιοδήποτε λόγο. Καμιά άλλη χρήση, ή παραχώρηση, ή μεταβίβαση, ή διανομή, ή κοινοποίηση σε τρίτο πρόσωπο δεν πρόκειται να γίνει από την Cyclinghellas.

• Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και βίντεο όπου εμφανίζεται οποιοσδήποτε συμμετέχοντας αθλητής.

• Η διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων ή για τυχόν προβλήματα υγείας, ή για θάνατο οφειλόμενα σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου ή σε πτώση του αθλητή.

• Η διοργάνωση αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε όλη τη διαδρομή.

• Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για τραυματισμό οποιουδήποτε άλλου συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα (θεατή, συνοδού, παράγοντα ομάδας).

• Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε απώλεια ή καταστροφή υλικού και δεν φέρει καμία ευθύνη για πιθανές φθορές οποιουδήποτε εξοπλισμού πριν, μετά ή κατά την διάρκεια του αγώνα.

• Η διοργάνωση αποποιείται κάθε οικονομικής ευθύνης σε οποιαδήποτε περίπτωση, σε οποιονδήποτε αθλητή, ή άλλου ατόμου με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Ρύθμιση Απρόβλεπτων
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

Ματαίωση-Αναβολή-Τροποίηση
Σε περίπτωση ιδιαίτερα ακραίων καιρικών συνθηκών, η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της διαδρομής, αναβολής του αγώνα για μικρό χρονικό διάστημα, αναβολής του αγώνα και μετάθεση σε άλλη ημερομηνία ή οριστικής ματαίωσης του αγώνα, πάντα με την σύμφωνη γνώμη του Αλυτάρχη.

Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα από τη διοργάνωση θα επιστραφεί το 100% του ποσού που καταβλήθηκε από τους συμμετέχοντες.

Δείτε επίσης

ΚΟΚ και ποδήλατο

Earth Dialogues: Πόλεις χωρίς αυτοκίνητο

Ένα απόγευμα αφιερωμένο στο ποδήλατο, στο Κ44, στο πλαίσιο των Earth Dialoges που διοργανώνει η ...

Ανάκληση Scott Speedster 2022

Ανάκληση Scott Speedster 2022 H Scott ανακοινώνει ανάκληση μοντέλων Speedster Road και Gravel, μοντέλων 2022 ...

H Scott επιστρέφει στο PRO TOUR με την Q36.5 Pro Cycling Team

H Scott στο PRO TOUR ξανά H Scott μόλις ανακοίνωσε την επιστροφή της στο PRO ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest