Home | ΝΕΑ | ΕΛΛΑΔΑ | Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου

Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου

«Ανάβαση Σπηλιάς» 6/5/2018

Αγώνας για τις κατηγορίες Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα, Παγκορασίδες, Κορασίδες, Παίδες, Έφηβοι, Άνδρες, Μάστερς και όπεν διοργανώνει ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας στις 6 Μαΐου 2017.

Οι ώρες εκκίνησης είναι 11:00 για τα Μίνι, 11:30 για τις Πανκορασίδες, 11:45 για τους Έφηβους και τους Άνδρες, 11:50 για τους Μάστερς και 11:55 οι όπεν. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην ΕΟΠ – UCI με δελτίο για το 2018, ενώ ως open όσοι επιθυμούν. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ως open είναι ανήλικος, υποχρεούται να προσκομίσει στη γραμματεία υπεύθυνη δήλωση από τον κηδεμόνα του. Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος. Το ίδιο ισχύει και τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην κατηγορία open.

Ισχύουν οι κανονισμοί της ΕΟΠ για την ποδηλασία Δρόμου ανάβασης. Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η αγωνόδικος επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησής της.

Σε όλες τις κατηγορίες στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.

 

Δείτε επίσης

Oiti Mountain Bike Race – Mavrolithari 2026

3ος Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας 20 & 21 Ιουνίου 2026 Οι εγγραφές για το 3ο Oiti ...

12ος Ποδηλατικός Γύρος Αχαρνών

Για 12η συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί και φέτος – την Κυριακή 24 Μαΐου 2026 – ...

Δεύτερo Shimano Community Ride – Σάββατο, 23 Μαϊου από την Ραφήνα

Shimano Community Rides! Παρεΐστικες βόλτες με το ποδήλατο… για όλους! Ένα μόλις μήνα μετά την ...

Pin It on Pinterest