Home | Αρχική | Στην Εtixx Quick-Step o Μarcel Kittel

Στην Εtixx Quick-Step o Μarcel Kittel

Καινούργια ομάδα για τον πανίσχυρο γερμανό σπρίντερ

Η Etixx Quick-Step ανακοίνωσε την συμφωνία της για το επόμενα δύο χρόνια με τον γερμανό αθλητή Marcel Kittel, o οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους σπρίντερ στο Pro Tour.

Μόλις στα 27 του χρόνια, ο Kittel έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, σημειώνοντας πολύ μεγάλες διακρίσεις: oκτώ νίκες σε εταπ γύρου Γαλλίας, δύο νίκες σε εταπ γύρου Iταλίας και πέντε νίκες σε εταπ γύρου Πολωνίας, είναι μερικές από αυτές που τον έχουν καθιερώσει σαν έναν από τους κορυφαίους σπρίντερ της εποχής.

quick step

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την μεταγραφή του Kittel στην ομάδα μας» δήλωσε ο CEO της Etixx Quick-Step, Patrick Lefevere. «Tα τελευταία χρόνια, έδειξε πως διαθέτει τρομερή ταχύτητα και δύναμη, χαρακτηριστικά που τον τοποθετούν στο γκρουπ των κορυφαίων σπριντερ της ιστορίας του αθλήματος. Σαν ομάδα, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για αυτόν, χτίζοντας μία δυνατή ομάδα αθλητών γύρω του. Είμαστε βέβαιοι πως μαζί, μπορούμε να καταφέρουμε πολύ μεγάλα πράγματα και να αναδείξουμε έναν ακόμη καλύτερο του εαυτό.»

 

Από την μεριά του ο Kittel δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την πίστη που έδειξε στο πρόσωπο μου και για την υποστήριξη της στο νέο κεφάλαιο της καριέρας μου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τα χρώματα της Etixx Quick-Step, την οποία θεωρώ μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είναι πολύ οργανωμένη και δουλεύει εξαιρετικά γύρω από τους αθλητές της. Θεωρώ πως θα μπορέσω να βελτιωθώ και να εξελιχθώ ακόμα περισσότερο. Επίσης, είμαι χαρούμενος που έχω μερικούς φίλους ήδη στην ομάδα, όπως τον Tony Martin. Ο Tony είναι ένας από τους καλύτερους μου φίλους στο χώρο. Οδηγούσαμε μαζί όταν είμασταν νεότεροι και ανυπομονώ να το επαναλάβουμε σε επαγγελματικό επίπεδο.»

Δείτε επίσης

L’ Etape Greece by Tour de France 2024 presented by SKODA

Ολοκληρώθηκε το 2ο L’ Etape Greece by Tour de France presented by SKODA

Υπέροχη διαδρομή, δυνατές συγκινήσεις αλλά και εξαιρετικές επιδόσεις στις τρεις διαδρομές της διοργάνωσης L’ Etape Greece ...

Velo-city Ghent

Velo-City Ghent 2024: To μεγαλύτερο συνέδριο για το ποδήλατο, φέτος στη Γάνδη

Ποδηλατική Καινοτομία και Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα Η Γάνδη, μια πόλη γνωστή για την ιστορική γοητεία ...

ποδηλατικός τουρισμός

Ημερίδα για τον Ποδηλατικό Τουρισμό

Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ Πρώτη Ημερίδα για τον Ποδηλατικό Τουρισμό : «Το παρόν ...

Αφήστε μια απάντηση

mbike.gr

Pin It on Pinterest