Home | ΑΓΟΡΑ | ROAD | Τα πιο…. ποθητά ποδήλατα δρόμου του 2020!
Most Wanted Road Bikes Of 2020

Τα πιο…. ποθητά ποδήλατα δρόμου του 2020!

6 ποδήλατα δρόμου που… κλέβουν καρδιές!

Επιλέγουμε τα πιο… ποθητά ποδήλατα δρόμου του 2020 που κλέβουν καρδιές και εντυπώσεις τόσο με την εμφάνιση όσο και με τα τεχνολογικά τους χαρακτηριστικά.

Και τα 6 επιλεγμένα μοντέλα μοιράζονται κοινά στοιχεία που τα καθιστούν ακαταμάχητα! Μοντέρνα σχεδίαση με αεροδυναμικές επιρροές, δισκόφρενα με εσωτερική δρομολόγηση των καλωδίων και καθαρόαιμη αγωνιστική γεωμετρία. Σε κάποια από αυτά οι αεροδυναμικές επιρροές είναι πιο έντονες ενώ άλλα δίνουν περισσότερη έμφαση στο βάρος. Όλα τους όμως υπόσχονται πολύ υψηλές επιδόσεις, καταφέρνοντας να συνδυάσουν την απόδοση με την άνεση και τη δυναμική οδηγική συμπεριφορά. Απολαύστε τα!

SuperSix EVO Hi-Mod Disc - Dura-Ace Di2 - PD

Cannondale Super Six EVO Hi-Mod Disc

Ολική ανανέωση για ένα από τα πιο κλασικά στη σχεδίαση αγωνιστικά ποδήλατα δρόμου. Η Cannondale εγκαταλείπει τη double diamond σχεδίαση των προγενέστερων εκδόσεων και υιοθετεί μια πιο μοντέρνα προσέγγιση, πανομοιότυπα με αυτή των περισσότερων ανταγωνιστικών εταιρειών του χώρου. Κατασκευαστικά όμως, η αμερικανική εταιρεία καταφέρνει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, με τις χαρακτηριστικές τις τεχνολογίες που έχουν εξελιχθεί ακόμα πιο πολύ και εφαρμόζονται στο νέο μοντέλο Super Six EVO Hi-Mod Disc.

www.cannondale.com 

colnago v3rs

Colnago V3RS

Η ιστορική ιταλική εταιρεία, αφήνει για λίγο τους παραδοσιακούς τρόπους κατασκευής στο warehouse της στο Μιλάνο και κατασκευάζει ένα ολοκληρωτικά up to date ποδήλατο δρόμου το οποίο καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις με την ενσωμάτωση όλων τον μοντέρνων στοιχείων, σε ένα υψηλής αισθητικής σχεδιαστικό αποτέλεσμα. Πανάξιος εκπρόσωπος της ιταλικής σχολής και με την αίγλη του ονόματος της Colnago, το V3RS είναι δικαιωματικά ένα από τα πιο ποθητά ποδήλατα δρόμου της νέας χρονιάς.

www.colnago.com

look 795 blade rs disc

LOOK 795 Blade RS Disc

Η νέα τάση για τα ποδήλατα της κατηγορίας Aero είναι να συνδυάζουν, όσο αυτό είναι εφικτό, την αεροδυναμική σχεδίαση και απόδοση με την ακαμψία, το χαμηλό βάρος και την απορροφητικότητα. Σε αυτό το πλαίσιο έχει σχεδιαστεί και το νέο μοντέλο LOOK 795 Blade RS Disc. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της γαλλικής εταιρείας ενσωματώνει τόσα τεχνολογικά στοιχεία που το καθιστούν το γρηγορότερο, το πιο άνετο και το πιο εύχρηστο ποδήλατο που έχει σχεδιάσει στην 35ετή ιστορία της!

www.lookcycle.com

 

dogma_f12_disk

Pinarello Dogma F12 Disk

Είναι γνωστό στον κόσμο της αγωνιστικής ποδηλασίας, πως η Pinarello κατασκευάζει παραδοσιακά τα πιο γρήγορα ποδήλατα και μετράει τις περισσότερες νίκες στο TDF – τον δυσκολότερο και πιο διάσημο ποδηλατικό αγώνα του κόσμου. Το τελευταίο της δημιούργημα, το επιβλητικό Dogma F12 Disk κάνει ότι έκαναν επιτυχημένα οι προηγούμενες εκδόσεις του… ακόμα καλύτερα! Το θαυμάσαμε να βάφεται κίτρινο στο φετινό Tour για χάρη του νικητή Egan Bernal και θα εξακολουθούμε να το θαυμάζουμε και την επόμενη χρονιά σαν έναν από τα πιο ποθητά ποδήλατα δρόμου!

www.pinarello.com

SCOTT ADDICT RC 2020

SCOTT Addict RC 

Στην τρίτη του γενιά, το Addict RC της SCOTT κερδίζει τις εντυπώσεις με τη μοντέρνα του σχεδίαση και τις προηγμένες και πρωτοποριακές τεχνολογίες που έχουν εφαρμοστεί πάνω του από τους μηχανικούς της ελβετικής εταιρείας και το κάνουν να ξεχωρίζει (Eccentric Bicycle Fork Shaft Design, Hollow Structure). Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό ποδήλατο δρόμου που διακρίνεται για το χαμηλό του βάρος, το επιθετικό στήσιμο και τα υψηλά επίπεδα ακαμψίας που πετυχαίνουν πολύ υψηλή αναλογία STW (stiffness to weight). Και σαν να μην έφταναν όλα τα αυτά, δείχνει και «κουκλί»!

www.scott-sports.com

wilier zero slr disc

Wilier Zero SLR

Όσο όμορφο δείχνει, άλλο τόσο προηγμένο είναι τεχνολογικά και σχεδιαστικά το τελευταίο αγωνιστικό δημιούργημα της ιταλικής εταιρείας. Το Zero SLR αποτελεί το ελαφρύτερο πλαίσιο δρόμου με δισκόφρενα της Wilier με το βάρος του να ανέρχεται μόλις στα 770γρ – στο μέγεθος Medium, χωρίς τη βαφή. Στην κορυφαία του complete έκδοση – με Shimano Dura-Ace Di2 R9170 και τους νέους τροχούς carbon tubular της Wilier – όπως απεικονίζεται στην παραπάνω φωτό στον εντυπωσιακό χρωματισμό Velvet Red, το βάρος του ανέρχεται μόλις στα 6.450γρ.! Mamma Mia!

www.wilier.com

Δείτε επίσης

Nilox: Το μέλλον στο e-mobility είναι εδώ!

Nilox: Η ηλεκτροκίνηση και το e-mobility δεν είναι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον της αστικής μετακίνησης.

Τα παιδιά στο επίκεντρο του Athens Bike Festival 2023

Το φετινό, ανανεωμένο Athens Bike Festival το γνωρίζει καλά γιαυτό και ετοιμάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα για όλα τα παιδιά. Άλλωστε, όλα τα παιδιά μέχρι 18 ετών, θα έχουν δωρεάν είσοδο στους χώρους του ABF και τις τρεις ημέρες.

ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας

ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2023: Η παρουσίαση

2 – 6 Μαΐου 2023 Παρουσιάστηκαν όλα τα… μυστικά του φετινού ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest