Home | Αρχική | Ο Κωνσταντίνος Ανδριώτης πήρε τη νίκη στη Λειβαδιά
κωνσταντίνος ανδριώτης

Ο Κωνσταντίνος Ανδριώτης πήρε τη νίκη στη Λειβαδιά

Επικράτησε το φαβορί…

Ο 27χρονος πρωταθλητής, Κωνσταντίνος Ανδριώτης, κέρδισε τον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορεινής Κατάβασης που διεξήχθη με επιτυχία στη Λειβαδιά.

Φωτό: Τάσος Παλαμίδας

Κυριακή 21 Απριλίου. Στην τεχνική και μικρή σε χρονική διάρκεια πίστα Rodeo Leivadia Trail, ο Κωνσταντίνος Ανδριώτης οδήγησε συγκεντρωμένα και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρώτη νίκη στην κατηγορία Elite του Πανελληνίου Πρωταθλήματος DH.

Ο πολύ έμπειρος αναβάτης, του ΕΟΣ Αχαρνών, οδήγησε χωρίς λάθη το πρώτο τεχνικό κομμάτι της διαδρομής, διατηρώντας ενέργεια για το δεύτερο γρήγορο κομμάτι, που απαιτούσε πετάλι, και ολοκλήρωσε με χρόνο 2:18.439.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Μάριος-Μιχαήλ Νικολόπουλος  με χρόνο 2:28.540 και στην τρίτη ο Μάριος Ανδρέου με χρόνο 2:29.134.

«Είμαι αρκετά χαρούμενος που ξεκινάω με νίκη στον πρώτο αγώνα του Πανελληνιού Πρωταθλήματος DH. Οδήγησα συγκεντρωμένα και με σταθερή απόδοση. Το πρώτο κομμάτι της διαδρομής, μου πήρε ένα περίπου λεπτό καθώς είναι αρκετά τεχνικό και αυτό που μπόρεσα να πάρω τη διαφορά, ενώ στο δεύτερο χρειάστηκε να κάνω αρκετό πετάλι, αφού η διαδρομή μπαίνει στο λιβάδι είναι τελείως flat και σήμερα είχε λίγη λάσπη. Ήταν ο πρώτος μου αγώνας με το νέο μου ποδήλατο, το KONA Operator CR, και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή του, καθώς σε κάποια σημεία μου συγχώρησε μικρολαθάκια. Εξαιρετική ήταν και η απόδοσή του στο πεταλάρισμα και με βοήθησε να πάρω την πρώτη νίκη της χρονιάς και ταυτόχρονα την πρώτη νίκη στην Ελλάδα με 29άρι DH, γεγονός που αποδεικνύει πως το 29άρι μπορεί να κινηθεί γρήγορα και σε κλειστές ελληνικές πίστες. Επίσης, το ποδήλατο δεν με κούρασε καθόλου στο πρώτο τεχνικό κομμάτι και είχα ενέργεια για το δεύτερο γρήγορο κομμάτι της διαδρομής», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ανδριώτης αμέσως μετά τον τερματισμό.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα DH – 1ος αγώνας Rodeo Leivadia Trail 

 

Κατηγορία ELITE 

  1. Κωνσταντίνος Ανδριώτης  –  2:18.439
  2. Μάριος-Μιχαήλ Νικολόπουλος   –  2:28.540
  3. Μάριος Ανδρέου  –  2:29.134

Κατηγορία Junior

  1. Αθανάσιος Παναγίτσας  –  2:21.657
  2. Νάσος Παντελίδης  –  2:34.770
  3. Χρήστος Βερζαμάνης  –  2:38.653

Δείτε επίσης

Vintage Bikes by Mario Volante στο Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ

Αγαπημένα, παλιά ποδήλατα Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις την ιστορία του ποδηλάτου; Μα ...

O Tadej Pogacar νικητής της 103ης Volta a Catalunya

H 103η διοργάνωση της Volta Ciclista a Catalunya θα μείνει στην ιστορία ως η διοργάνωση ...

Chainless Pedaling System

Mετάδοση χωρίς αλυσίδα: η επόμενη μεγάλη αλλαγή στην αστική ποδηλασία!

Chainless Pedaling System Με αφορμή το γεγονός πως φέτος, το γαλλικό σύστημα PERS Chainless Pedaling ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest