Home | ΑΓΟΡΑ | Ενέργεια σε άλλη διάσταση με GO-HΙ!

Ενέργεια σε άλλη διάσταση με GO-HΙ!

Άμεση δόση ενέργειας για όλους!

To GO-HI είναι ένα νέο, πρωτοποριακό συμπλήρωμα διατροφής που σχεδιάσθηκε από ελληνική εταιρεία για να προσφέρει άμεση ενέργεια και επιθυμητή νοητική εγρήγορση με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα

Οι ρυθμοί του σύγχρονου τρόπου ζωής, οι υψηλές φυσικές και νοητικές απαιτήσεις στο χώρο άθλησης, εργασίας ή ακόμη και στο σπίτι με την οικογένεια καθώς και ένα σωρό προβλήματα που απορρέουν από την καθημερινή ζωή απαιτούν πολλές φορές τη λήψη ενός ασφαλούς και αποτελεσματικού προϊόντος που θα μειώσει την αυξανόμενη κούραση και κόπωση και θα φέρει τη νοητική επίδοση σε φυσιολογικά επίπεδα.
Αυτές τις ανάγκες έρχεται ουσιαστικά να καλύψει η δημιουργία του GO-HI.  Στην πραγματικότητα, το GO-HI είναι ένα ενεργειακό/τονωτικό συμπλήρωμα διατροφής με επιλεγμένα συστατικά στις σωστές δόσεις που θα επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς παρενέργειες και με απίστευτη γεύση τροπικών φρούτων.

Το GO-HI απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες, μεσήλικες αλλά και ηλικιωμένους, δηλαδή καλύπτει τις ανάγκες των μελών της οικογένειας, ξεκινώντας από ηλικίες άνω των 18 ετών και φθάνοντας έως τον παππού και τη γιαγιά, δηλαδή σε όλους που επιθυμούν μείωση της κούρασης και της κόπωσης καθώς και φυσιολογική νοητική επίδοση.
Οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί είναι εγκεκριμένοι ισχυρισμοί υγείας, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 432/2012 και εμφανίζονται τόσο στη συσκευασία του προϊόντος όσο και στο προωθητικό έντυπο του προϊόντος.

Το GO-HI περιέχει ταυρίνη, ινοσιτόλη, βιταμίνες Β3, Β5, Β6, Β12 και καφεΐνη. Τα περιεχόμενα συστατικά αλλά και οι ποσότητες αυτών στο τελικό προϊόν έχουν επιλεχθεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να διασφαλίζεται στο μέγιστο η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Για παράδειγμα, η περιεκτικότητα της καφεΐνης που περιέχεται σε κάθε δόση προϊόντος (1 δισκίο) είναι μόλις 64 mg, ποσότητα καφεΐνης μικρότερη από αυτή που περιέχεται σε ένα φλιτζάνι στιγμιαίου καφέ. Η αναλογία ταυρίνης καφεΐνης είναι περίπου 6:1, γεγονός που επιτρέπει στον καθένα να ξεκινήσει με τη μικρότερη δυνατή δόση ενέργειας που χρειάζεται, έχοντας ως μέγιστη ημερήσια δόση τα 3 δισκία (δόσεις). Κάθε δισκίο παρέχει 10 διατροφικές θερμίδες και μόλις 0,7 g συνολική ποσότητα υδατανθράκων. Η πρωτοποριακότητα του GΟ-HΙ έγκειται στη σύνθεσή του, δηλαδή στην αναλογία ταυρίνης:καφεϊνης (6:1), στην οικονομική και πρακτική συσκευασία καθώς και στην απίθανη γεύση του.

Ποια είναι η δράση των συστατικών του GO-HI;

ΤΑΥΡΙΝΗ: Θειούχο αμινοξύ το οποίο αφενός παρουσιάζει αντιοξειδωτική δράση και αφετέρου, σύμφωνα με την υπάρχουσα βιβλιογραφία, παίζει σημαντικό διεγερτικό ρόλο στη διατήρηση της διανοητικής συγκέντρωσης και της ομοιόστασης του ασβεστίου και του καλίου στον οργανισμό. Έλλειψη ταυρίνης ενδέχεται να προκαλέσει εκτεταμένες μυϊκές κράμπες και αίσθημα φυσικής κόπωσης σε άτομα με φυσική καταπόνηση, όπως αθλητές. Η υπάρχουσα βιβλιογραφία υποστηρίζει το ρόλο της ταυρίνης στις μεταβολικές διεργασίες που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στην καθυστέρηση της έναρξης της φυσικής κούρασης κατά τη διάρκεια της άσκησης. Η ταυρίνη παράγεται ενδογενώς στον ανθρώπινο οργανισμό, συμμετέχοντας έτσι σε σημαντικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού. Τροφές, όπως κτένια, ψάρι, κοτόπουλο, κ.α. περιέχουν ταυρίνη ενώ πολλές βρεφικές τροφές επίσης περιέχουν ταυρίνη.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Β: Νιασίνη, βταμίνη Β6, βιταμίνη Β12 και παντοθενικό οξύ που συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Επιπρόσθετα, το παντοθενικό οξύ συμβάλλει στη φυσιολογική νοητική επίδοση και στη φυσιολογική σύνθεση και μεταβολισμό των στεροειδών ορμονών [Ευρωπαϊκός Κανονισμός 432/2012].

ΙΝΟΣΙΤΟΛΗ: Θεωρείται σημαντικός παράγοντας στο μεταβολισμό του λίπους και συμμετέχει σε μια σειρά σημαντικών βιοχημικών και μεταβολικών αντιδράσεων του οργανισμού και ιδιαίτερα ατόμων με φυσική καταπόνηση. Σύμφωνα με την υπάρχουσα βιβλιογραφία, η ινοσιτόλη παρεμβαίνει θετικά στη δομή των κυτταρικών μεμβρανών, στον έλεγχο του μεταβολισμού λιπών και σακχάρων και στον έλεγχο της λειτουργίας των νευρικών κυττάρων.

ΚΑΦΕΪΝΗ: Κάθε δισκίο περιέχει 64 mg καφεΐνη. Σύμφωνα με πρόσφατη επιστημονική γνωμάτευση της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΑΑΤ/EFSA) αναφορικά με την ασφάλεια από την κατανάλωση καφεΐνης επισημαίνεται ότι η ημερήσια συνολική κατανάλωση καφεΐνης έως 400 mg από υγιή άτομα ή έως 200 mg ανά δόση επίσης από υγιή άτομα είναι ασφαλής. Επισημαίνεται επίσης στην ίδια επιστημονική γνωμάτευση ότι αξιολογήθηκε και η επίδραση της καφεΐνης σε συνδυασμό με άλλα συστατικά των ενεργειακών ροφημάτων, όπως η ταυρίνη, και βρέθηκε ότι είναι ασφαλής η κατανάλωση καφεΐνης σε συνδυασμό με άλλα συστατικά των ενεργειακών ροφημάτων στις ποσότητες βέβαια που αυτά περιέχονται στα συγκεκριμένα προϊόντα. Έχει βιβλιογραφικά προταθεί ότι η καφεΐνη αυξάνει την επίδοση αντοχής καθώς και τη φυσική επίδοση κατά τη διάρκεια σύντομης έντονης άσκησης.

Δείτε επίσης

6ο MTB St Georgre Kiafas

Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας στη Μάνδρα Αττικής Ο Π.Σ Κρόνος Νίκαιας συνδιοργανώνει με τον Π.Σ. Μάνδρας ...

δήμος καρδίτσας ποδήλατο

Ο Δήμος Καρδίτσας πιστοποιείται ως «Cycle Friendly Employer»

Καρδίτσα, η μόνη ελληνική πόλη με «μποτιλιάρισμα» σε ποδηλατόδρομο! Ο Δήμος Καρδίτσας είναι ο πρώτος ...

La passione

La PASSIONE: Υψηλή ραπτική και ιταλική φινέτσα για ποδηλάτες με ΠΑΘΟΣ! 

Η La Passione εντυπωσιάζει με το πάθος της να σχεδιάζει υπέροχα ρούχα! Η ποδηλασία είναι ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Pin It on Pinterest