Home | ΑΓΟΡΑ | ROAD | La PASSIONE: Υψηλή ραπτική και ιταλική φινέτσα για ποδηλάτες με ΠΑΘΟΣ! 
La passione

La PASSIONE: Υψηλή ραπτική και ιταλική φινέτσα για ποδηλάτες με ΠΑΘΟΣ! 

Η La Passione εντυπωσιάζει με το πάθος της να σχεδιάζει υπέροχα ρούχα!

Η ποδηλασία είναι συνώνυμη σχεδόν με έννοιες όπως η ελευθερία, η κίνηση, και φυσικά… το πάθος. 

Πάθος πάνω από όλα! Εκείνο το ασυγκράτητο συναίσθημα που ενώνει τους ποδηλάτες σε ολόκληρο τον πλανήτη με χαρακτηριστικά που μοιάζουν σχεδόν πανομοιότυπα και τους ωθεί καθημερινά σε νέες προκλήσεις και περιπέτειες, από το σύντομο ταξίδι προς και από τη δουλειά – που ποτέ δεν είναι βαρετό και ίδιο με της χτεσινής μέρας – ως τα πολυχιλιόμετρα ταξίδια πάνω στην περίμετρο της Γης ή τους έντονους παλμούς ενός αγώνα δρόμου ή βουνού. 

Αυτό το πάθος και την αγάπη για το ποδήλατο, κατάφεραν ο Giuliano Ragazzi και η Yurika Marchetti να διοχετεύσουν στην πρωτότυπη εταιρεία που ίδρυσαν το 2015 και έβαλαν στην υπηρεσία των ποδηλατών όλου του κόσμου. Την φίρμα La Passione, που μέσα σε πολύ λίγα χρόνια εξελίχθηκε σε μια από τις πλέον αγαπητές μάρκες ποδηλατικών ρούχων ανάμεσα στους «ψαγμένους» ποδηλάτες, σε παγκόσμιο επίπεδο. 

 

La passione
Οι εμπνευστές της εταιρείας Giuliano Ragazzi και Yurika Marchetti

 

Απευθείας στον καταναλωτή

Πρόκειται για μια φίρμα που λειτουργεί σε απευθείας επικοινωνία με τους πελάτες της, βάζει προτεραιότητες που δεν διαπραγματεύεται, όπως υψηλή ποιότητα πρώτων υλών, με έμφαση στη δουλειά Ιταλών τεχνιτών και σχεδιαστών, και όλα αυτά τα «τυλίγει» σε ένα ελκυστικό πακέτο σύγχρονου, σοφιστικέ, κομψού και πρακτικού συνάμα ποδηλατικού ρούχου. 

Αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά, μαζί με την προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια, κάνουν τα προϊόντα της La Passione αναγνωρίσιμα ακόμη και ανάμεσα στους πιο απαιτητικούς ποδηλάτες που αναζητούν την ιδιαίτερη προσωπικότητα στο ρούχο που θα φορέσουν, και, σίγουρα, δεν θυσιάζουν την άνεση στο βωμό της αισθητικής. 

 

Πάθος και λεπτομέρεια

 

Αυτούς τους δύσκολους πελάτες, βάζει η φίρμα La Passione στο κέντρο του στόχου της και τους δίνει κι ένα μπόνους παραπάνω: τη δυνατότητα να βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία με τους ιδρυτές (και οραματιστές) της εταιρείας, χωρίς μεσάζοντες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τους εξασφαλίζει οικονομικές τιμές, αδιαπραγμάτευτη και αναλλοίωτη ποιότητα του προϊόντος, καθώς και απόλαυση σε μια γνήσια και τίμια διαδικασία αγοράς, στοιχεία που τελικά οριοθετούν το στάτους της φίρμας. 

 

Η La Passione δημιουργήθηκε από το πάθος δυο ποδηλατών για το ποδήλατο.

 

«Αυτό το επιχειρησιακό μοντέλο μας ανέβασε, μέσα σε 5 μόλις χρόνια, σε υψηλό επίπεδο στην ποδηλατική αγορά, πλάι σε γνωστές φίρμες που εμπιστεύονται οι ποδηλάτες», λέει ο Giuliano Ragazzi, CEO & συν-ιδρυτής της La Passione, γιατί προσφέρουμε στον πελάτη μας premium προϊόντα και υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, αποκλειστικά μέσα από το website μας www.lapassione.cc».

 

La passione
Υψηλή ποιότητα και προδιαγραφές που λατρεύουν οι ποδηλάτες

 

«Εστιάζουμε στη θετική εμπειρία που θα αποκομίσει ο πελάτης μας επιλέγοντας να αγοράσει τα προϊόντα μας», λέει η Yurika Marchetti, COO & συνιδρύτρια της εταιρείας. Με την αρχή της νέας χρονιάς, επεκτείναμε γεωγραφικά το αγοραστικό μας πεδίο, σεβόμενοι συγκεκριμένες συνήθειες και εποχιακές τάσεις των πελατών μας σε διαφορετικά μήκη και πλάτη του πλανήτη, ενώ, παράλληλα, εγκαινιάσαμε ένα καινούριο παράρτημα της εταιρείας μας στο Treviso, στη βορειοανατολική Ιταλία, σε μια περιοχή που πλέον είναι γνωστή ως #CyclingValley, ένα σημείο αναφοράς για τα ποδηλατικά δρώμενα παγκοσμίως, σημείο συνάντησης παραγωγών με τεράστια και μακρόχρονη εμπειρία στην ποδηλατική αγορά. Στην #CyclingValley οι νέες τεχνολογίες συναντούν την δεξιοτεχνία του εγχώριου δημιουργού και η αισθητική αναδεικνύεται μέσα από την σωστή επιλογή των υλικών». 

Η La Passione δημιουργήθηκε από το πάθος δυο ποδηλατών για το ποδήλατο. Γνωρίζει καλά τις ανάγκες του ποδηλάτη από τη στιγμή που θα βάλει στο μυαλό του να βγει για ποδήλατο, αναρωτιέται για τον καιρό, σκέφτεται τι να φορέσει για να είναι άνετος στη διάρκεια της υπέρτατης απόλαυσης που του δίνει η ποδηλασία και θέλει να γυρίσει πίσω κρατώντας γλυκιά την ανάμνηση της εξόδου του. Και, επιπλέον, δεν θέλει να έχει ξοδέψει μια περιουσία για να πετύχει το «απλό» καθημερινό του όνειρο…

Η La Passione δίνει το δικό της αγώνα να ικανοποιήσει το καθημερινό όνειρο των ποδηλατών του κόσμου, με ευαισθησία απέναντι στα προβλήματα του πλανήτη και ενεργή συμμετοχή σε οικολογικές δράσεις και projects που υποστηρίζουν τη βιωσιμότητά του. 

Μπορείτε να σερφάρετε στο πάθος της La Passione εδώ

Και να ζήσετε λίγες στιγμές εικονικού ποδηλατικού πάθους εδώ και… κάθε μέρα πάνω στο ποδήλατό σας! 

 

Στα κεντρικά της εταιρείας, στην Ιταλία

Δείτε επίσης

Scott Voltage eRide Trail Bike

Scott Voltage eRIDE: σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα…

Το μέλλον των ηλεκτρικών Trail Bike όπως παρουσιάζεται μέσα από το ολόφρεσκό Scott Voltage eRide ...

Muc-Off

H Muc-Off επεκτείνει την γκάμα της!

Τέσσερα νέα, συναρπάστικά προϊόντα, έρχονται να εμπλουτίσουν την γκάμα της Muc-Off που γνωρίσαμε από τα ...

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το L’ Étape Greece by Tour de France

Με αφορμή τη διεξαγωγή του αγώνα L’ Étape Greece by Tour de France presented by ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest