Home | ΑΓΟΡΑ | ROAD | Sidi Shot: Τα κορυφαία!

Sidi Shot: Τα κορυφαία!

Η Sidi «πυροβολεί» τον ανταγωνισμό

Τα Sidi Shot τα είδαμε για πρώτη φορά στα πόδια του Chris Froome, όταν κέρδισε το φετινό TDF.

Τα ολοκαίνουργια Sidi Shot αποτελούν την κορυφαία πρόταση της ιταλικής εταιρείας στα αγωνιστικά παπούτσια δρόμου υψηλής απόδοσης και ταυτόχρονα ένα από τα πιο ποθητά μοντέλα της παγκόσμιας αγοράς. Όπως όλα τα παπούτσια της Sidi, τα Shot διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την ιταλική σχεδίαση υψηλής αισθητικής.

screen-shot-2016-11-15-at-01-44-56

«Highlight» των καινούργιων παπουτσιών αποτελεί το νέο σύστημα δεσίματος με την ονομασία Double Tecno 3 Push System. Πρόκειται για δύο συμμετρικά τοποθετημένους σε ενιαία βάση (στο κέντρο των παπουτσιών) περιστρεφόμενους μικρό-ρυθμιστές που διασφαλίζουν ισορροπημένη ένταση στο σφίξιμο και ενισχύουν την ευχρηστία, την άνεση και την εφαρμογή.
Η εφαρμογή ενισχύεται περαιτέρω με το ρυθμιζόμενο σύστημα Heel Retention Device στο οπίσθιο μέρος των παπουτσιών. Το σύστημα περιλαμβάνει μία πλαστική προσθήκη με δύο μικρές βίδες – οι οποίες δουλεύουν ανεξάρτητα – που ρυθμίζουν την εφαρμογή των παπουτσιών στο σημείο γύρω από τον αχίλλειο τένοντα, κρατώντας τη φτέρνα του ποδιού στη θέση της σε όλες τις συνθήκες οδήγησης (σπριντ, ορθοπέταλο σε ανηφόρα κλπ).

 

sidi-shot

Το επάνω μέρος των παπουτσιών αποτελείται από το προηγμένο τεχνολογικά υλικό Microfibra Techpro που κατασκευάζεται στην Ιταλία και είναι φιλικό προς το περιβάλλον, ανθεκτικό, ελαφρύ και υδατοαπωθητικό. Ένα εξαιρετικό υλικό, κατάλληλο για αθλητικά προϊόντα υψηλής απόδοσης.

 

screen-shot-2016-11-15-at-01-44-44-2

Βέβαια, από τo κορυφαίo μοντέλο Sidi Shot δεν θα μπορούσε να λείπει η εξαιρετικά άκαμπτη σόλα Vent Carbon, για την οποία φημίζεται η ιταλική εταιρεία και εξασφαλίζει την απόλυτη μεταφορά της δύναμης, διατηρώντας ταυτόχρονα το βάρος σε χαμηλά επίπεδα. Σύμφωνα με την Sidi, κατόπιν επιστημονικής μελέτης, το μοναδικό σημείο στο οποίο επιτρέπει η σχεδίαση της σόλας το «φλεξάρισμα» είναι μπροστά, στην περιοχή κάτω από τα δάχτυλα του ποδιού, γιατί ανακουφίζει το στρες στον πελματικό τένοντα, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος.
Επίσης, στο εμπρόσθιο μέρος της σόλας υπάρχει μια ρυθμιζόμενη δίοδος του αέρα η οποία φροντίζει για τον αερισμό και την αποβολή της θερμοκρασίας.

97_233_varianti_gallery_pop_shot_lblueblack

Τα Sidi Shot είναι διαθέσιμα σε πέντε χρωματισμούς (matte black/white, white/white, white/red, blue sky/black και bright yellow) και σε 16 μεγέθη: από 40 έως 48 – συμπεριλαμβανομένων και μισών. Το βάρος τους ανέρχεται στα 580γρ. το ζευγάρι (μέγεθος 44).
Τιμή: 389€
Αντιπρόσωπος: www.tzortzopoulos.gr

Δείτε επίσης

3 Ιουνίου 2020 – Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Τον Απρίλιο του 2018, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ανακήρυξε για πρώτη φορά την 3η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου.

μείωση ορίου ταχύτητας

Αναγκαία η μείωση του ορίου ταχύτητας στις περιοχές κατοικίας

Η θέσπιση των 30χλμ/ώρα ως μέγιστου ορίου ταχύτητας δεν θα επηρεάσει τη συγκοινωνιακή λειτουργία των πόλεων. Αντίθετα θα δώσει το μήνυμα, στους μεν κατοίκους ότι οι συνθήκες στο δρόμο είναι ασφαλείς, στους δε διερχόμενους ότι θα πρέπει να οδηγούν προσεκτικά.

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου: 3 Ιουνίου 2020

Όλοι με ποδήλατο Ο φετινός εορτασμός στην Ελλάδα περιβάλλεται με αισιοδοξία και όνειρο όσο ποτέ ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Pin It on Pinterest