Site icon mbike.gr

Oiti Mountain Bike Race – Mavrolithari 2026

3ος Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας 20 & 21 Ιουνίου 2026

Οι εγγραφές για το 3ο Oiti Mountain Bike Race – Mavrolithari κλείνουν στις 08 Ιουνίου 2026

Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε έναν συναρπαστικό αγώνα ποδηλασίας βουνού, που θα διεξαχθεί στις 20 & 21 Ιουνίου 2026 στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας και έχει πλέον καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για την ελληνική MTB σκηνή.

 

Ο Αγώνας

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαδρομές για διαφορετικές κατηγορίες αθλητών, καλύπτοντας τόσο έμπειρους αγωνιζόμενους όσο και ερασιτέχνες που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία ενός οργανωμένου αγώνα υψηλών προδιαγραφών.

Διαδρομές:

1. Μεγάλη διαδρομή (Marathon): 60χλμ
• Θετική υψομετρική: +2500μ
• Μέγιστο υψόμετρο διαδρομής: 1632μ
• Ημερομηνία διεξαγωγής: 21/06/2026
• Η διαδρομή περιλαμβάνει χωριστή κατηγορία e-bike

2. Μεσαία διαδρομή (semi- Marathon): 28χλμ
• Θετική υψομετρική: +1065μ
• Μέγιστο υψόμετρο διαδρομής: 1550μ
• Ημερομηνία διεξαγωγής: 21/06/2026
• Η διαδρομή περιλαμβάνει χωριστή κατηγορία e-bike

3. Μικρή διαδρομή (Fun Race): 18χλμ
• Θετική υψομετρική: +750μ
• Μέγιστο υψόμετρο διαδρομής: 1530μ
• Ημερομηνία διεξαγωγής: 21/06/2026
4. Παιδική διαδρομή (Kids Route): 3.5χλμ
• Θετική υψομετρική: +150μ
• Ημερομηνία διεξαγωγής: 21/06/2026

Οι εκκινήσεις και ο τερματισμός όλων των διαδρομών θα γίνουν στο γραφικό Μαυρολιθάρι, στην ιστορική του πλατεία με υψόμετρο 1150μ.
Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις κατηγορίες, τις εγγραφές και τις διαδρομές στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.oitimtb.gr.
Εγγραφές στο https://www.oitimtb.gr/el/register

 

Το Μαυρολιθάρι

Το Μαυρολιθάρι είναι χτισμένο στη νότια πλαγιά της Οίτης, σε μια τοποθεσία που προσφέρει εκπληκτική θέα προς τις απέναντι αλπικές κορυφές, τη Γκιώνα (2510μ.) και τα Βαρδούσια (2495μ.).Με την επιβλητική κεντρική του πλατεία, τον αιωνόβιο Πλάτανο, μνημείο της Φύσης και της Εθνικής Αντίστασης, το Μαυρολιθάρι είναι η βάση για την εξερεύνηση της λεκάνης της Δημοτικής Ενότητας Καλλιέων, με τα όμορφα χωριά Πυρά, Καστριώτισσα, Στρώμη, Πανουργιάς, Μουσουνίτσα και Αθανάσιος Διάκος!

 

Για περισσότερες πληροφορίες:
Web: www.oitimtb.gr FB: www.facebook.com/oitimtb
Instagram: www.instagram.com/oitimtb

Exit mobile version