Site icon mbike.gr

Η SMF team κλείνει στη Λαμία την αγωνιστική της χρονιά

Στο Lamia xco challenge 2014, που πραγματοποιήθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, επέλεξε να κλείσει τη σεζόν η ομάδα mtb της Σφενδάμης, κατακτώντας τις δύο πρώτες θέσεις, με τους Δημήτρη Αντωνιάδη και Αλέξανδρο Βροχίδη αντίστοιχα.

 

Αυτή η νίκη αποτελεί και νίκη για τα Ideal Race Pro, μιας και οι τρεις πρώτοι αθλητές, τρίτος ήταν ο Θεόδωρος Πετρίδης, τρέχουν με τα συγκεκριμένα ποδήλατα.

Κάπου εδώ κλείνει και ο αγωνιστικός κύκλος του 2014 για την SMF team, μια χρονιά με περισσότερες από 11 αποστολές σε διεθνείς αγώνες του εξωτερικού και 30 στην Ελλάδα, και με πολλές διακρίσεις.

Το ξεκίνημα για την SMF TEAM τον Ιανουάριο του 2014 ήταν μια πρόκληση για τα ελληνικά δεδομένα, που αποδείχτηκε μεγάλη δοκιμασία, τόσο για τους αθλητές και τους συνεργάτες, όσο και για τα ποδήλατα και τον εξοπλισμό.

Όμως, με συλλογική προσπάθεια, υπομονή και επιμονή δημιουργήθηκε ακόμη μια ελληνική ομάδα UCI.

Οι προετοιμασίες για το 2015 έχουν ήδη ξεκινήσει και η προσπάθεια δημιουργίας μιας ελληνικής παγκόσμιας ομάδας mtb συνεχίζεται!

 

Exit mobile version