Ρομάντσο 23-25 Μαίου 2014
Στις 23-25 Μαϊου διοργανώνεται η τρίτη ετήσια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση «Poster Bikeart Exhibition», στο χώρο του Ρομάντσο, σε μία προσπάθεια στήριξης των δράσεων για το ποδήλατο, με το πρόγραμμα «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια».
Στην έκθεση παίρνουν μέρος 25 γνωστοί καλλιτέχνες, παρουσιάζοντας τα νέα τους έργα και πέντε καλλιτέχνες από την «Poster Bikeart» της Θεσσαλονίκης. Όλοι οι καλλιτέχνες είναι από το χώρο της streetart, graphidesign, comics και tattoo. Τα εικαστικά έργα των καλλιτεχνών (Antios, Cacaorocks, Kez, Live2, Nade, Nastwo, Poster, Pupet, Same84, StupidGreg, Taxis, Yoker, Wd, Corn Studio, Koen, Tomek, Σώτος Αναγνώστου, Κώστας Κυριακάκης, Πέτρος Μπαλούμπασης, Γιάννης Μπαρδάκος, Γιάννης Πέτρου, Στέφανος Σκουρβουλάκης, Λίνα Σπανού, Ντανιέλα Σταματιάδη, Νεκτάριος Σταματόπουλος,Φωτεινή Στεφανίδη, Χριστίνα Τσέβη, Μιχάλης Κουντούρης και Θανάσης Ψαρρός.) έχουν σαν θεματική το ποδήλατο και τυπώνονται για κάθε καλλιτέχνη σε πέντε αντίτυπα. Είναι όλα υπογεγραμμένα και αριθμημένα και πωλούνται στη συμβολική τιμή των 15 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία τοιχογραφιών σε σχολεία και σε περιοχές της Αθήνας, πάντα στο πρόγραμμα «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια.»
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα προβληθούν ταινίες με ποδηλατικό περιεχόμενο και θα φιλοξενηθεί μία ιδιαίτερη έκθεση συλλεκτικών ποδηλατικών βιβλίων και περιοδικών και φυσικά, όπως πάντα θα υπάρχουν κληρώσεις και ποδηλατικές εκπλήξεις.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 23 Μαίου και ώρα 9:00μμ. στο χώρο του Ρομάντσο.
Το ωράριο της έκθεσης είναι από τις 5:00μμ-10:00μμ. Διοργανωτής είναι η Bikeart.gr, με τη φιλοξενία του Ρομάντσο και με χορηγούς επικοινωνίας LIFO, MBIKE, ELCULTURE.
