Home | ΝΕΑ | ΕΛΛΑΔΑ | Προπόνηση και σεμινάριο βασικών αρχών πίστα

Προπόνηση και σεμινάριο βασικών αρχών πίστα

Ο προπονητής Βασίλης Γιαννιώσης μιλάει στους συμμετέχοντες της ΠΕΠΑ

Την Τετάρτη στις 12/7/2017 ο γνωστός προπονητής Βασίλης Γιαννιώσης θα μιλήσει για τις βασικές αρχές προπόνησης και την τεχνική αγωνίσματος πίστας στην προπόνηση για τους συμμετέχοντες της ΠΕΠΑ.

Η προπόνηση που θα ακολουθήσει θα γίνει κάτω από τις οδηγίες και τις υποδείξεις του Γιαννιώση και θα προταθούν ασκήσεις που βελτιώνουν την τεχνική και την απόδοση των αθλητών στην πίστα.

Μέρος στην κουβέντα αυτή μπορεί να πάρει κάθε ενδιαφερόμενος καθώς και η συμμετοχή των μελών της ΠΕΠΑ στις προπονήσεις πίστας είναι ελεύθερη.

Ο απαραίτητος εξοπλισμός που θα πρέπει να φέρουν μαζί τους οι συμμετέχοντες είναι ποδηλατικό κράνος, ποδηλατικά παπούτσια και πεντάλ.

Οι ώρες είναι από τις 16:00-18:00.

Δείτε επίσης

Οι ΠοδηΛάτρεις στο 13o Κινηματογραφικό φεστιβάλ Χανίων

Mε το ποδήλατο και στον κινηματογράφο Οι ΠοδηΛάτρεις προσκαλούν όλους τους πολίτες των Χανίων (χρήστες ποδηλάτων ...

Ποδηλατοβόλτες: Κάθε ρόδα μετράει

Το ποδήλατο είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να μετακινείται κάποιος σε επίπεδο γειτονιάς και ...

Για 5η φορά νικητής του Ιl Lombardia o Tadej Pogacar

Mια ακόμη πρωτιά για τον Pogacar Ο Tadej Pogacar έγινε ο πρώτος ποδηλάτης που κατακτά ...

Pin It on Pinterest