Home | Αρχική | Βιοανάδραση SCIO Quantum Biofeedback

Βιοανάδραση SCIO Quantum Biofeedback

Ανακαλύψτε τις δυνατότητές σας!

Κβαντική Βιοανάδραση στην υπηρεσία του αθλητή με τη συσκευή SCIO Quantum Biofeedback.

Το SCIO Quantum Biofeedback είναι μία τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό και τη μείωση των επιπτώσεων των στρεσογόνων παραγόντων και των αποκρίσεων του άγχους που εκδηλώνει ένας αθλητής.

Η Βιο-ανάδραση SCIO έχει την ικανότητα να βελτιώσει τη νοητική εστίαση, τον καλύτερο έλεγχο του σώματος και συνολικά τις αθλητικές επιδόσεις.

Είναι κατάλληλο για:
• Τραυματισμούς
• Αύξηση οξυγόνωσης
• Μείωση στρες
• Μέτρηση σε τροφές
• Ανίχνευση βιταμινών, ιχνοστοιχείων κ.τ.λ
• Μείωση πόνων
• Μυϊκή επανεκπαίδευση από τραυματισμούς και μυϊκή αδυναμία
• Mental focus
• Σωματική ευεξία

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον τομέα του αθλητισμού για πρόληψη τραυματισμών και θεραπεία, αποθεραπεία, βελτίωση και αύξηση της απόδοσης. Πιο αναλυτικά, η Βιοανάδραση SCIO Quantum Biofeedback προσφέρει μία σύγχρονη τεχνολογία για τον εντοπισμό και τη μείωση των επιπτώσεων των στρεσογόνων παραγόντων και των αποκρίσεων του άγχους που εκδηλώνει ο οργανισμός ηλεκτρομαγνητικά και πληροφοριακά, η οποία έχει εφαρμογές στην ιατρική και τη βελτίωση των επιδόσεων του αθλητισμού.
Συγκεκριμένα, μικρο-ρεύματα χαμηλής έντασης τροφοδοτούνται στο σώμα μέσω ακροδεκτών και ηλεκτροδίων κεφαλής και οι αποκρίσεις μετριούνται μέσω μιας διαδικασίας μη επεμβατικής αυτοματοποιημένης βιοανάδρασης, αναφερόμενη ως Electro-Physiological Feedback Xrroid® (EPFX).
Είναι απόλυτα ασφαλές για τον άνθρωπο γιατί βασίζεται σε συμπαγείς επιστημονικές βάσεις.

Η ικανότητα της Βιο-ανάδρασης SCIO να βελτιώσει τη νοητική εστίαση, τον καλύτερο έλεγχο του σώματος και συνολικά τις αθλητικές επιδόσεις είναι καλά τεκμηριωμένη.

Έχουν γίνει αρκετές έρευνες πώς επιδρά η Βιοανάδραση SCIO σε αθλητές όπως:
• Οξυγόνωση και πώς επιδρά αυτήν στην αθλητική επίδοση με τη χρήση του SCIO
• Η επίδρασή του σε αθλητές άρσης βαρών
• Διπλές τυφλές έρευνες αθλητικής απόδοσης με το SCIO vs PLACEBO
• Συντονισμού χεριού και ματιού
• Τραυματισμοί κτλ.

Ένας από του κορυφαίους παίκτες του Τένις, ο Novak Djokovic χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη τεχνολογία κβαντικής βιοανάδρασης SCIO που τον βοήθησε να κατακτήσει την κορυφή.

Μία πολύ μεγάλη έρευνα πραγματοποιήθηκε από την Ολυμπιακή Ομάδα της Κίνας για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008, όπου από ένα σύνολο 487 αθλητών, οι 150 πιο ασθενείς, αδύναμοι και κουρασμένοι ξεκίνησαν συστηματική θεραπεία με το SCIO με αποτέλεσμα το 33% των συνολικών μεταλλίων, ήταν από την ομάδα που έκαναν τη θεραπεία.

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Βιοανάδραση SCIO στον τομέα του Αθλητισμού;

Είναι κατάλληλη για:

Πρόληψη τραυματισμών και θεραπεία
Όταν οι αθλητές είναι υγιείς, ισορροπημένοι και έχουν καλές στρατηγικές διαχείρισης του στρες, τότε η πιθανότητα τραυματισμού μειώνεται κάτι που επιτυγχάνεται με την εφαρμογή του SCIO. Με την παρακολούθηση του αθλητή και όταν παρουσιάζονται οι πρώτες ενδείξεις στρες, είναι ευκολότερο να αντιμετωπιστεί η υπερβολική προπόνηση, η κακή ανάκαμψη από αυτήν ή από τους αγώνες, η αϋπνία, η διατροφική ανισορροπία ή άλλοι παράγοντες που αυξάνουν την πιθανότητα τραυματισμού και στρες. Φυσικά, δεν μπορούν να προληφθούν όλοι οι τραυματισμοί. Όταν εμφανιστεί κάποιος τραυματισμός, τα προγράμματα SCIO Quantum Biofeedback μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με τις συνήθεις ιατρικές παρεμβάσεις για να επιταχύνουν δραματικά την επούλωση και την αποκατάσταση. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, ειδικά όταν γίνεται συχνά.

Αποθεραπεία από την προπόνηση
Οι υπερβολικές απαιτήσεις εκπαίδευσης σε αθλητές υψηλού επιπέδου απαιτούν ποιοτική ξεκούραση και ανάκαμψη. Όλοι οι  αθλητές που κάνουν βιοανάδραση SCIO εντυπωσιάζονται με το βελτιωμένο χρόνο ανάκαμψης όταν χρησιμοποιούν τη συσκευή τακτικά. Η γρήγορη αποκατάσταση μεταφράζεται σε καλύτερη κατάρτιση, ανοχή και βελτιωμένη προετοιμασία του αγώνα. Κατά την περίοδο έντονης προπόνησης, ειδικά πριν από ένα μεγάλο αγώνα και καθώς οι αθλητές πλησιάζουν στο «peak» τους, συχνά παρουσιάζουν προβλήματα με τον ύπνο, την πέψη και την αναζωογόνηση. Καθώς ο οργανισμός στρεσάρεται, το αυτόνομο νευρικό σύστημα κολλάει σε μια «συμπαθητικοτονία», η οποία αυξάνει την πιθανότητα τραυματισμού, λοίμωξης και συναισθηματικής απόσπασης της προσοχής.

Σύμφωνα με έρευνα του 2013 στη Ρουμανία σχετικά με τη διέγερση της αθλητικής ικανότητας με τη βιοανάδραση, όταν εφαρμόζουμε ένα μικρό ηλεκτρικό παλμό στη μεμβράνη του κυττάρου, αυξάνεται η ώσμωσή της. Όταν αυτή αυξηθεί, έχει ως αποτέλεσμα τα ένζυμα να λειτουργούν καλύτερα, οι ορμόνες να λειτουργούν καλύτερα, να γίνεται καλύτερη αποτοξίνωση, ο οργανισμός να απορροφά καλύτερα τις θρεπτικές ουσίες και οι κυτταρικές λειτουργίες να είναι πιο αποδοτικές.
Με πάνω από 25 χρόνια έρευνας στον τομέα της βιοενεργειακής ιατρικής, η συσκευή Κβαντικής Βίο-ανάδρασης SCIO, είναι το μεγαλύτερο ενεργειακό ιατρικό πακέτο στον κόσμο, με τις ακόλουθες πιστοποιήσεις:
CE ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
MSZ EN ISO 9001: 2001

EN ISO13485 : 2003

MSZ EN ISO 13485 : 2002

Δείτε επίσης

Το Scott Spark RC αποκτά… Flight Attendant

Ίσως το πιο γρήγορο ποδήλατο XC στον πλανήτη, αποκτά πλέον την ανάρτηση Flight Attendant της ...

Velo-city 2024: Η Γάνδη φιλοξενεί το μεγαλύτερο συνέδριο για το ποδήλατο, στον κόσμο

  Καθώς οι ομιλητές ολοκληρώνουν τις παρουσιάσεις τους, η πόλη της Γάνδης μεταμορφώνεται με ταχείς ...

Αγώνας ΜΤΒ Οίτης – Μαυρολιθάρι

Αγώνας ορεινής ποδηλασίας στην Οίτη Mε πολύ κέφι, pasta party και μουσική, θα γιορτάσουν οι ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest