Του πάει πολύ!
Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Δρόμου στο ‘Ινσμπρουκ της Αυστρίας, ο Alejandro Valverde έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με την πολυπόθητη «ιριδίζουσα» φανέλα.
Την πρωτεύουσα της πατρίδας του, τη Μαδρίτη, επέλεξε ο 38χρονος Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Δρόμου 2018, Alejandro Valverde, για να λανσάρει την φανέλα με τα χρώματα της ίριδας με την οποία θα αγωνίζεται για μία ολόκληρη χρονιά.Ο Valverde παρευρέθηκε μαζί με πλήθος κόσμου στο φεστιβάλ ποδηλάτου που διοργάνωσε η Movistar προς τιμή του, με εκκίνηση τη διάσημη λεωφόρο La Castellana.
Μαζί του ήταν ο Team Manager της Movistar, Κος Eusebio Unzue και οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας της Movistar, οι Ισπανίδες Mavi Garcia και Lourdes Oyarbide.