Home | Αρχική | Χάνει το Paris-Roubaix o Van Avermaet

Χάνει το Paris-Roubaix o Van Avermaet

Άτυχος ο Βέλγος

Χωρίς τον Gren Van Anermaet θα αγωνιστεί η BMC Racing στην »Κόλαση του Βορρά» και στο Amstel Gold Race

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος του 30χρονου βέλγου αρχηγού της ΒΜC, που ξεκίνησε τον Γύρο της Φλάνδρας σαν ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για την νίκη, καθώς σε μία χαλαρή στιγμή του αγώνα ο προπορευόμενος συναθλητής του έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του με αποτέλεσμα να τον συμπαρασύρει σε πτώση και μαζί άλλους τρεις αθλητές της ομάδας του. Ο Van Avermaet ήταν ο πιο άτυχος καθώς έσπασε την κλείδα και μεταφέρθηκε απευθείας στο νοσοκομείο, με δάκρυα στα μάτια.

2

Τον αγώνα εγκατέλειψαν και οι Michael Schar και Manuel Quinziato. Οι άλλοι δύο αθλητές της BMC, Daniel Oss και Taylor Phiney, μπόρεσαν να συνεχίσουν, τερματίζοντας στην 16η και 61η θέση αντίστοιχα.

3

»Ηταν μία πολύ δύσκολη μέρα για εμάς. Eίμαι τόσο απογοητευμένος,» δήλωσε ο Van Avermaet. »Ηταν πολύ σκληρό για μένα να βρεθώ στο έδαφος. Προσπάθησα να σηκωθώ, όταν όμως έχεις σπάσει κάποιο κόκαλο είναι αδύνατον. Είναι τεράστια η απογοήτευση μου. Η Φλάνδρα, το Roubaix και το Amstel είναι πολύ σημαντικοί αγώνες για εμένα, και δυστυχώς δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί».

Ο Γενικός Διευθυντής της BMC, Jim Ochowicz, δήλωσε ότι είναι απογοητευτικό να »χάσει» τον Van Avermaet, καθώς η ομάδα είχε εργαστεί τόσο σκληρά για τόσο πολλούς μήνες ώστε να φτάσει σε κορυφαία κατάσταση στη Φλάνδρα.

«Είναι δύσκολο, παλεύουμε για αυτούς τους αγώνες και μας αρέσει να αγωνιζόμαστε εδώ», είπε ο Ochowicz. «Δεν είναι εύκολο να βρεθείς στην καλύτερη φυσική σου κατάσταση όταν ακριβώς το θέλεις και ούτε υπάρχει κάποια επιστήμη που να μπορεί να το καταφέρει, αλλά ο ίδιος το είχε κατορθώσει και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Η επόμενη αποστολή του τώρα είναι το Tour de France».

 

 

Δείτε επίσης

L’ Etape Greece by Tour de France 2024 presented by SKODA

Ολοκληρώθηκε το 2ο L’ Etape Greece by Tour de France presented by SKODA

Υπέροχη διαδρομή, δυνατές συγκινήσεις αλλά και εξαιρετικές επιδόσεις στις τρεις διαδρομές της διοργάνωσης L’ Etape Greece ...

Velo-city Ghent

Velo-City Ghent 2024: To μεγαλύτερο συνέδριο για το ποδήλατο, φέτος στη Γάνδη

Ποδηλατική Καινοτομία και Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα Η Γάνδη, μια πόλη γνωστή για την ιστορική γοητεία ...

ποδηλατικός τουρισμός

Ημερίδα για τον Ποδηλατικό Τουρισμό

Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ Πρώτη Ημερίδα για τον Ποδηλατικό Τουρισμό : «Το παρόν ...

Αφήστε μια απάντηση

mbike.gr

Pin It on Pinterest