Home | Αρχική | Τα καινούργια παπούτσια του Wiggo!

Τα καινούργια παπούτσια του Wiggo!

Με »rock» επιρροές…

Ο sir Bradley Wiggins θα αγωνιστεί στο Tour of California φορώντας ένα εντυπωσιακά σχεδιασμένο ζευγάρι παπουτσιών, αφιερωμένο ειδικά στον Βρετανό σταρ Paul Weller και το punk rock συγκρότημα The Jam.

O θαυμασμός του Wiggins για τον Paul Weller και την rock σκηνή είναι γνωστός. Οι δυο τους έδωσαν αρκετά live μετά την νίκη του sir στο Tour de France το 2012 όπως και ένα εντυπωσιακό show στο BBC Radio 6 Music. Οι μεταξύ τους σχέσεις είναι εξαιρετικές και ο Wiggo επέλεξε να κάνει στον φίλο του αυτήν την ιδιαίτερη αφιέρωση.

Το σχέδιο είναι εμπνευσμένο από την ηλεκτρική κιθάρα της Rickenbacker, με την οποία έπαιζε ο Weller στο παρελθόν, αποτυπωμένο πάνω σε ένα ζευγάρι παπουτσιών Empire SLX της κορυφαίας αμερικανικής εταιρείας GIRO.

wahmmmm1111

Ο sir Bradley Wiggins βρίσκεται ήδη σε προπονητικό camp της ομάδας του στην πολιτεία της Καλιφόρνια, ενόψει του αγώνα που ξεκινάει την Κυριακή στις 15 Μάιου στο San Diego με εταπ 171 χιλιομέτρων, όπου και θα λανσάρει τα καινούργια του παπούτσια. Αυτός ο αγώνας αποτελεί μέρος της προετοιμασίας του 4 φορές χρυσού ολυμπιονίκη για την συμμετοχή του στους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο τον Αύγουστο.

Δείτε επίσης

L’ Etape Greece by Tour de France 2024 presented by SKODA

Ολοκληρώθηκε το 2ο L’ Etape Greece by Tour de France presented by SKODA

Υπέροχη διαδρομή, δυνατές συγκινήσεις αλλά και εξαιρετικές επιδόσεις στις τρεις διαδρομές της διοργάνωσης L’ Etape Greece ...

Velo-city Ghent

Velo-City Ghent 2024: To μεγαλύτερο συνέδριο για το ποδήλατο, φέτος στη Γάνδη

Ποδηλατική Καινοτομία και Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα Η Γάνδη, μια πόλη γνωστή για την ιστορική γοητεία ...

ποδηλατικός τουρισμός

Ημερίδα για τον Ποδηλατικό Τουρισμό

Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ Πρώτη Ημερίδα για τον Ποδηλατικό Τουρισμό : «Το παρόν ...

Αφήστε μια απάντηση

mbike.gr

Pin It on Pinterest