Home | ΝΕΑ | ΕΛΛΑΔΑ | Εξαιρετική εμφάνιση από τον Δημήτρη Αντωνιάδη

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Δημήτρη Αντωνιάδη

Ο Δημήτρης Αντωνιάδης επέστρεψε από την Τουρκία έχοντας κερδίσει το Χρυσό μετάλλιο!

Ένας τετραήμερος αγώνας περιπέτειας με πολλές ανατροπές και αρκετές δυσκολίες, που όμως δεν στάθηκαν εμπόδιο στην εξαιρετική εμφάνιση του Δημήτρη Αντωνιάδη και στην κατάκτηση του στόχου του, την πρώτη θέση στον αγώνας ορεινής ποδηλασίας.

Ο Έλληνας αθλητής κέρδισε την πρώτη μέρα του αγώνα, κατηγορίας Stage 2, τη φανέλα του πρωτοπόρου και τη δεύτερη, την έχασε δυστυχώς, όχι όμως από δικό του λάθος ή κακή προσπάθεια αλλά από λάθος της διοργάνωσης που ενώ ήταν ξεκολλημένος του έδειξαν λάθος δρόμο. Έτσι  είχε ως αποτέλεσμα να  ξαναμπεί στον αγώνα, σαν 2ος όμως, και έχοντας διαφορά από τον πρώτο αθλητή με 50’’.

Δυστυχώς οι ατυχίες δεν έμειναν εκεί αφού την τρίτη μέρα, τέσσερα μόνο χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό, και ενώ έκανε επιθέσεις στον πρώτο, παθαίνει μπροστινό λάστιχο και χάνει και άλλα 20 δευτερόλεπτα από τη γενική κατάταξη.

Ξεκινώντας την τέταρτη ημέρα τον αγώνα XCO και έχοντας να σκεφτεί ότι έχει να καλύψει μία διαφορά από τον πρώτο, 1’.10’’ χωρίς να ήταν σίγουρος ότι θα τα κατάφερνε, αποδείχτηκε τελικά ότι επειδή είναι εξαιρετικός αθλητής και ήταν σε πολύ καλή μέρα τερμάτισε με 2.06 διαφορά από τον πρώτο αθλητή της γενικής. Έτσι η φανέλα του πρωτοπόρου ξαναγύρισε σε εκείνον και πήρε την πρώτη θέση με 56’’ διαφορά, σύνολο, από όλο τον τετραήμερο αγώνα.

Μία νίκη που είναι πολύ σημαντική για το δρόμο του προς το Τόκυο!

Όλοι εμείς του ευχόμαστε τα καλύτερα!

Δείτε επίσης

Vintage Bikes by Mario Volante στο Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ

Αγαπημένα, παλιά ποδήλατα Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις την ιστορία του ποδηλάτου; Μα ...

O Tadej Pogacar νικητής της 103ης Volta a Catalunya

H 103η διοργάνωση της Volta Ciclista a Catalunya θα μείνει στην ιστορία ως η διοργάνωση ...

Milano-Sanremo

Και οι σπριντέρ μπορούν να νικήσουν το Milano–Sanremo!

Μια μεγάλη νίκη για τον Jasper Philipsen που κατάφερε να κερδίσει την 115η διοργάνωση του ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest