Home | ΝΕΑ | ΕΛΛΑΔΑ | Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου

Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου

«Ανάβαση Σπηλιάς» 6/5/2018

Αγώνας για τις κατηγορίες Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα, Παγκορασίδες, Κορασίδες, Παίδες, Έφηβοι, Άνδρες, Μάστερς και όπεν διοργανώνει ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας στις 6 Μαΐου 2017.

Οι ώρες εκκίνησης είναι 11:00 για τα Μίνι, 11:30 για τις Πανκορασίδες, 11:45 για τους Έφηβους και τους Άνδρες, 11:50 για τους Μάστερς και 11:55 οι όπεν. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην ΕΟΠ – UCI με δελτίο για το 2018, ενώ ως open όσοι επιθυμούν. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ως open είναι ανήλικος, υποχρεούται να προσκομίσει στη γραμματεία υπεύθυνη δήλωση από τον κηδεμόνα του. Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος. Το ίδιο ισχύει και τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην κατηγορία open.

Ισχύουν οι κανονισμοί της ΕΟΠ για την ποδηλασία Δρόμου ανάβασης. Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η αγωνόδικος επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησής της.

Σε όλες τις κατηγορίες στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.

 

Δείτε επίσης

L’ Etape Greece by Tour de France 2024 presented by SKODA

Ολοκληρώθηκε το 2ο L’ Etape Greece by Tour de France presented by SKODA

Υπέροχη διαδρομή, δυνατές συγκινήσεις αλλά και εξαιρετικές επιδόσεις στις τρεις διαδρομές της διοργάνωσης L’ Etape Greece ...

Velo-city Ghent

Velo-City Ghent 2024: To μεγαλύτερο συνέδριο για το ποδήλατο, φέτος στη Γάνδη

Ποδηλατική Καινοτομία και Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα Η Γάνδη, μια πόλη γνωστή για την ιστορική γοητεία ...

ποδηλατικός τουρισμός

Ημερίδα για τον Ποδηλατικό Τουρισμό

Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ Πρώτη Ημερίδα για τον Ποδηλατικό Τουρισμό : «Το παρόν ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest