Home | ΑΓΟΡΑ | ROAD | Τα νέα πετάλια Garmin Vector 3/3S είναι γεγονός

Τα νέα πετάλια Garmin Vector 3/3S είναι γεγονός

3η γενιά Vector!

Η αμερικανική εταιρεία Garmin ανακοίνωσε την εμφανώς βελτιωμένη 3η έκδοση του μετρητή ισχύος Vector 3/3s.

Η πιο σημαντική βελτίωση των νέων πεταλιών Vector 3/3S γίνεται άμεσα αισθητή. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκδόσεις Garmin Vector, το Vector 3/3S δεν διαθέτει pod και τοποθετείται όπως οποιοδήποτε άλλο πετάλι, καθιστώντας πανεύκολη τη μεταφορά μεταξύ ποδηλάτων χωρίς επαγγελματική βοήθεια. Μόλις τοποθετηθεί, το σύστημα διπλών αισθητηρίων Vector 3 μετράει συνολική ισχύ, εξισορρόπηση δεξιά/ αριστερά, ρυθμό πεταλιάς και εξελιγμένη δυναμική ποδηλασίας ενώ το σύστημα μονού αισθητηρίου Vector 3S, καταγράφει ρυθμό πεταλιάς και συνολική ισχύ.

Το Vector 3/3S έχει νέο εργονομικό σχεδιασμό που παρέχει στον ποδηλάτη μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, ενώ τα LED στα πετάλια, εμφανίζουν σημαντικές πληροφορίες για τη ρύθμιση και τη συντήρηση της συσκευής. Τα Vector 3/3S αποτελούν μία άμεση μέτρηση της ισχύος – τα αισθητήρια βρίσκονται μέσα στα πετάλια – με αποτέλεσμα να παρέχουν αξιόπιστα και ακριβή δεδομένα σε κάθε προπόνηση.

Με το σύστημα διπλών αισθητηρίων, Vector 3, οι ποδηλάτες έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν ανεξάρτητα την ισχύ για δεξί και αριστερό πόδι. Μετρώντας το ρυθμό πεταλιάς, τη συνολική ισχύ, την εξισορρόπηση δεξιά/ αριστερά και την εξελιγμένη δυναμική ποδηλασίας, το Vector 3 δείχνει στους ποδηλάτες πώς και πού παράγουν ισχύ και τους βοηθά να προσαρμόσουν την προπόνησή τους με βάση τα δυνατά τους σημεία και τις περιοχές που θέλουν βελτίωση. Το Vector 3 καταγράφει το χρόνο σε καθιστή και όρθια θέση για να καθορίσει την αποτελεσματικότητα κάθε θέσης. Οι φάσεις ισχύος υποδεικνύουν τον τρόπο που παράγεται ισχύ σε κάθε πεταλιά ενώ το Platform Center Offset βοηθάει στον καθορισμό του σημείου που ασκείται η δύναμη στο πετάλι.

Η οικονομική έκδοση μονού αισθητηρίου Vector 3S, χρησιμοποιεί τα δεδομένα που καταγράφονται από το αριστερό πετάλι για να υπολογίσει το ρυθμό πεταλιάς και τη συνολική ισχύ και μπορεί να αναβαθμιστεί αργότερα σε διπλό σύστημα.

Το Vector 3/3S ενσωματώνεται πλήρως στο οικοσύστημα της Garmin για την ποδηλασία, που περιλαμβάνει το οπίσθιο ραντάρ Varia™, τα έξυπνα φώτα Varia UT800 και το νέο Edge® 1030. Η τεχνολογία ANT+ ® επιτρέπει στους ποδηλάτες όχι μόνο να λαμβάνουν ολοκληρωμένη προπόνηση εσωτερικού χώρου συνδέοντας το Vector 3/3S συστήματα προπόνησης με βάση την ισχύ όπως το TrainerRoad, το Zwift και άλλα, αλλά επιπλέον τους δίνει πρόσβαση σε συμβατές πλατφόρμες προπόνησης τρίτων παρόχων όπως Strava και TrainingPeaks™. Παράλληλα, η τεχνολογία Bluetooth® επιτρέπει την ανάλυση μετά την προπόνηση, τη δημοσίευση δεδομένων, τον προγραμματισμό διαδρομών σύμφωνα με τις προπονητικές ανάγκες μέσω του Garmin Connect™ – της online κοινότητας της Garmin όπου τα μέλη μπορούν να συνδέονται, να ανταγωνίζονται και να ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλο.

Τα Vector 3/3S έχουν μέχρι 120 ώρες αυτονομία μπαταρίας. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του Vector 3 είναι €999.99 και €599.99 είναι του Vector 3S. Το προαιρετικό πετάλι αναβάθμισης του Vector 3S έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής €499.99.

Δείτε επίσης

ENVE Carbon Road Hub

Τα 2ης γενιάς κέντρα Carbon Road της ENVE

Βελτιωμένα στα σημεία! Η αμερικανική εταιρεία ENVE παρουσίασε τα νέα κέντρα carbon για χρήση δρόμου ...

Kos cup Winter Cycling Race OPEN 2018-2019

Η Active & healthy life style με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει το πρώτο χειμερινό πρωτάθλημα Ποδηλασίας δρόμου στό νησί της Κω. Έναρξη τον Δεκέμβριο του 2018 και ολοκλήρωση τον Μάρτιο του 2019.

pirelli range

Tα ελαστικά ποδηλάτου Pirelli στην Ελλάδα από την BIKEFORMANCE

Η εταιρία BIKEFORMANCE ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας για την αποκλειστική διάθεση των ελαστικών PIRELLI στην Ελληνική αγορά. Η PIRELLI σήμερα είναι κυρίως γνωστή για τα ελαστικά αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, προμηθεύοντας το κορυφαίο πρωτάθλημα της Formula 1.

Pin It on Pinterest