Home | Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας

Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας

O 23oς Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας, με εκκίνηση από την Πλατεία Συντάγματος, ήταν μια από τις πιο πετυχημένες διοργάνωσης
Ανοιχτός σε όλες τις ηλικίες και όλους τους πολίτες, Αθηναίους ή επισκέπτες, ο Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας αποτελεί την ευκαιρία να γνωρίσει κάποιος την Αθήνα χωρίς αυτοκίνητα και να ποδηλατήσει σε όλες τις κεντρικές αρτηρίες, ανακαλύπτοντας την πόλη με άλλο μάτι.
Αποτελεί μια διοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων και είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη μαζική ποδηλατική διοργάνωση στην Αθήνα.
Συμμετέχουν πάνω από 15.000 πολίτες!

Ο 24ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας, διοργανώνεται φέτος την Κυριακή, 7 Μαΐου 2017, φυσικά από τον ΟΠΑΝΔΑ.

Η διαδρομή ξεκινά από την Λ. Αμαλίας, απέναντι από το άγαλμα του Άγνωστου Στρατιώτη, ανεβαίνει την Β. Σοφίας και συνεχίζει αριστερά στη Λ. Αλεξάνδρας. Από κει κατεβαίνει την Ιουλιανού και φτάνει ως την Πλατεία Καραϊσκάκη για να στρίψει πάλι αριστερά και να καταλήξει στην Πειραιώς. Από κει φτάνει στην Πλ. Ομονοίας, στρίβει δεξιά στην Σταδίου προκειμένου να ολοκληρωθεί στην Πλατεία Συντάγματος.

Πρόκειται για μια διαδρομή περίπου 13 χιλιομέτρων που αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία για μια βόλτα στην κλειστή στα αυτοκίνητα πόλη.

Δηλώστε σήμερα κιόλας συμμετοχή και ελάτε να γεμίσουμε την Αθήνα ποδήλατα!

 

ποδηλατικός γύρος αθήνας

 

Tour of Athens Tour of Athens – for commuters and recreational riders.A non competitive event that runs thought the Athens, the capital of Greece and attracts every year more than 15,000 participants. It is a unique opportunity to cycle in the heart of Athens without any traffic!

mbike.gr

Pin It on Pinterest